Skip to main content

Onze workshops en cursussen:

Arte Ateliers in Frankrijk

Hartelijk welkom bij onze zomerworkshops voor beeldhouwen in steen. 
Het prachtige dorpje Sérignac -Péboudou brengt je in een wereld van rust, inspiratie en schoonheid om te beeldhouwen, om je eigen creatieve vermogen te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Je bent van harte welkom vanaf Pasen tot in de herfst, voor een lang weekend of voor een week (weken) , dit tijdens de mooiste en de meest aangename jaargetijden in Zuidwest Frankrijk.

Zowel een beginnende beeldhouwer als gevorderden komen aan hun trekken waarbij Arte Ateliers u graag op creatief gebied verder kan brengen.

Het is een plek waar mensen, ieder met zijn eigen ervaringen en achtergrond, gezamenlijk creatief werken en elkaar ontmoeten. Kortom een plek waar een ieder op eigen wijze het Franse vakantiegevoel kan ervaren en genieten.

Het atelier is gevestigd in een grote traditionele schuur omgeven door een uitgestrekt grasveld waar beeldhouwers aan de slag kunnen in de zon of onder de schaduwrijke bomen.  

Arte Ateliers verzorgt naast de ontspannen artistieke werksfeer eventueel ook uw logement en uw dagelijkse Franse maaltijden, omringd door de prachtige natuur , voor een onvergetelijke beeldhouwvakantie!

 

Meer informatie over ons cursusaanbod:


Bij ons in het atelier
staan onze beeldhouwers op de eerste plaats
is team-spirit erg belangrijk
heeft eenieder zijn eigen kwaliteiten
zijn we inspirerend, positief en aanmoedigend voor elkaar
is iedereen even belangrijk
vullen we elkaar aan, werken we samen en toch alleen
delen we lief en soms ook leed
samen gaan we ervoor
we creëren onze dromen in steen. 


 2007-2021 Arte Ateliers