Skip to main content

logo koe van woerden 100pxAankomst steen in Kamerik

Zondag 19 januari 2014

Eindelijk is het dan zo ver: De steen ligt in de haven van Rotterdam. Alle nodige formaliteiten worden nu uitgevoerd voor de import van de steen.

We kunnen niet wachten!

Woensdag 22 januari 2014: verwachte tijd onder voorbehoud 11u15

Als alles volgens planning loopt, arriveert ons mooi Indiaas Graniet op woensdag 22 januari om 11u15 aan de van Teylingenweg 164a in Kamerik. Wil je deze gebeurtenis van takeling en plaatsing meemaken van dichtbij: Je bent van harte welkom vanaf 10u30 namens de Stichting Koe voor Woerden. 
Je kan dan met eigen ogen de omvang van de steen zien en wat een enorme klus ons te wachten staat.

Verslag Leo Buijs, bestuurslid Stichting Koe voor Woerden, 22 januari 2014

"Het was in één woord VET om mee te maken. De transporteur was eerder dan gepland in Kamerik. Die tijdwinst heeft de chauffeur echter ruim teniet gedaan omdat hij bij het achteruit insteken naar het terrein van Arte Ateliers helemaal vast kwam te zitten. De Van Teylingenweg was ruim een half uur geheel geblokkeerd. Een tractor van dhr. van Leeuwen bracht uitkomst. Wat zijn we verwend door de behulpzaamheid van de buurt! De kraan was er inmiddels ook. Het was al bij al nogal een precisie werkje. Er was veel belangstelling van aantal vrijwilligers, familie van Gaëtane Scholten, Aad van Leeuwen, Ulco Wesseling van de Woerdense Courant en aantal mensen van Artistix. De hele feestje is ook gefilmd."

 


 2007-2021 Arte Ateliers